Is je huis langzaamaan wel erg vol geworden met spullen die, als je er goed over nadenkt, niets aan je leven toevoegen? Ze kunnen voor onrust en irritatie zorgen …

De hoogste tijd om een start te maken met opruimen en van je huis een fijne plek te maken waar je tot rust kunt komen! Minder spullen betekent namelijk minder afleiding, minder ergernis en minder opruimen. Het levert je direct ruimte, tijd en energie op!

Wil jij leren hoe je snel en effectief je huis kunt opruimen? Met zichtbaar en blijvend resultaat? Hoe je opruimen leuker kunt maken en tot een minimum kunt beperken? Dan is deze workshop wat voor jou!

In 2 uur tijd maak je kennis met een methode die jou helpt om op een makkelijke en overzichtelijke manier je spullen te sorteren en op te ruimen. Die je helpt keuzes te maken. Uiteraard gaan we het geleerde gelijk oefenen zodat je zelf ervaart hoe prettig de methode werkt. Deze kun je na de workshop moeiteloos toepassen binnen je eigen huishouden èn ook nog eens gemakkelijk overbrengen op je gezinsleden of huisgenoten … groot en klein.